Vanavond op tv: Everon, Fresia of Kim-Lian ontmaskert zich als Mol
Bron: AVROTROS

Vanavond op tv: Everon, Fresia of Kim-Lian ontmaskert zich als Mol

Geschreven door Daniël Schalk

De jacht op de Mol komt vanavond ten einde. Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias óf Kim-Lian van der Meij wordt vanavond letterlijk ontmaskerd als Mol. Tijdens het gemaskerde bal zet de Mol zijn of haar masker af voor het oog van alle kandidaten in de zaal en de miljoenen televisiekijkers thuis.

Fresia wordt door de kijkers het meest verdacht. De sportverslaggeefster van ESPN staat in de app van Wie is de Mol? bovenaan, gevolgd door GTST-acteur Everon. SBS6-presentatrice Kim-Lian staat in de app op de derde plek en is volgens het merendeel van de televisiekijkers absoluut niet de saboteur.

Het kandidatenveld bestond dit seizoen uit Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma. Het tweeëntwintigste seizoen speelde zich af in Albanië.

De ontknoping van Wie is de Mol? is vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 1. Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!