Deze week in GTST: Alles gaat verkeerd voor Steef
Bron: RTL/Geert de Lange

Deze week in GTST: Alles gaat verkeerd voor Steef

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Het discriminerende gedrag van Steef blijft niet zonder gevolgen. Hij schrikt als hij ziet wat er gebeurt. Komt het weer goed tussen Abby en Steef? Kan zij hem vergeven? En hoe gaat het met zijn werk? Kan hij wel in het huis van Bouwhuis blijven wonen? Steef heeft veel spijt van zijn gedrag. Hij probeert het online goed te maken, maar dan gebeurt er iets ernstigs. De familie Verduyn is in paniek. Abby spreekt met Steef af bij de Koning. Komt het weer goed tussen die twee?

Het loopt niet zo lekker tussen Robin en Daan. Hij staat onder druk. Ondertussen gaat zijn werk bij Ludo door. Gaat het hem lukken in de kunstwereld? Robin blijft verder zoeken. Ze besluit ergens naartoe te gaan. Wat gaat zij doen? Als Robin hem vanaf ‘haar moeder’ belt, doet Daan een belangrijke ontdekking. Is Robin wel bij haar moeder? Daan wordt achterdochtig. Uiteindelijk komt Ludo achter de waarheid.

Saskia heeft het nog steeds moeilijk. Ze moet stappen ondernemen om er weer bovenop te komen maar is dit mogelijk met professionele hulp? Of vindt zij een andere manier om alles te verwerken?

Is Merel wel gelukkig met Marwan? Een droom zorgt ervoor dat zij gaat twijfelen. Wat doet de vriendschap met Lynn haar? Zal zij haar relatie met Marwan op het spel zetten? Een uitnodiging van Lynn wijst zij af.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!