GTST-blog: Steef raakt steeds verder op het verkeerde pad
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Steef raakt steeds verder op het verkeerde pad

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

De gezelligheid in huize Verduyn is ver te zoeken. Wanneer de politie op de stoep staat is de shock groot voor Julian. De politie kwam Steef thuisbrengen. Hij deed mee aan de illegale straatrace. Mede gesponsord door de overdreven Abby. Julian is allesbehalve blij met deze situatie. Sinds Steef met Abby omgaat, gaat het mis.

Daar blijft het natuurlijk niet bij. De straf voor Steef is heel erg hoog. Een jaar huisarrest en een jaar geen rijlessen. Of Steef daarvan geleerd heeft is nog maar de vraag. De confrontatie tussen beide ouders liep ook uit tot ruzie. De spanning is nog altijd voelbaar tussen Julian en Saskia. Nog altijd kan Julian er niet mee omgaan.

Aan de andere kant is er ook nog het gedoe rondom Merel en Marwan. De twee zijn verliefd, wat inmiddels ook Saskia weet. Zij is er allesbehalve blij mee. De relatie moet stoppen volgens haar, maar daar wil Merel niets van weten. Dus kan Merel niet veel anders dan de waarheid tegen Demi vertellen. Maar hoe doe je dat? Dat levert hoe dan ook spanningen op.

Toch probeert Saskia het goed te maken met Julian. Hier wil Julian niets van weten. Maar voor hun kinderen doet hij het toch. De kinderen mogen niets weten natuurlijk. Het grote woord ‘scheiden’ hangt in de lucht. Mocht dat gebeuren dan is het helemaal raak voor de familie Verduyn. Het leek zo’n sterk gezin te zijn, maar ondertussen brokkelt het elke dag een stukje af.

De mede veroorzaker van de spanningen tussen Julian en Saskia, Roman, is blij. Hij geniet van de spanningen en wil Saskia voor zichzelf. Hiermee denkt hij dat hij een stapje dichterbij is gekomen. Hij heeft er alles voor over om Saskia te veroveren. Alleen speelt er bij hem ook van alles. Zijn verleden lijkt hem in te gaan halen, met alle gevolgen van dien.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.