‘Uitdaging groter in Argentijns seizoen Het Perfecte Plaatje’
Bron: RTL / William Rutten

‘Uitdaging groter in Argentijns seizoen Het Perfecte Plaatje’

Geschreven door Daniël Schalk

De lat ligt hoger in het extra seizoen van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Dat stelt presentator Tijl Beckand in BEAU. Dat komt vooral omdat de bekende fotografen in de dop tijdens de reguliere reeksen in Nederland gebruik kunnen maken van hun bekendheid, maar in Argentinië konden zij dat niet.

“Als wij de reguliere serie maken en er moet worden geschoten in de Efteling, in een supermarkt of in iedere willekeurige stad, dan zeggen heel veel mensen: ‘Het Perfecte Plaatje! Hartstikke leuk, wat kunnen we voor je doen?’ Maar in Argentinië zijn we met ze allen onbekenden”, vertelde Tijl in BEAU.

Doordat de bekende Nederlanders ineens onbekende Nederlanders zijn, is het volgens Tijl dus moeilijker. “Je moet ook vaak met handen en voeten uitleggen wat je wil, want niet iedereen spreekt Engels en wij spraken niet allemaal Spaans. Dus de uitdaging om iets voor elkaar te krijgen is veel groter.”

Het extra seizoen van Het Perfecte Plaatje gaat morgen van start op RTL4. Babette van Veen, Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Maurice Lede, Renée Soutendijk, Roxanne Kwant, Thomas Berge en Tim den Besten gaan in Argentinië de strijd met elkaar aan. William Rutten en Gaby Herbstein zijn de jury.

Het Perfecte Plaatje is vanaf 1 juni, wekelijks, om 20:30 uur te zien bij RTL4. Meepraten over de uitzendingen en je eigen perfecte plaatjes delen? Word dan lid van onze Facebook-groep!