Vanavond geen nieuwe aflevering van The Great British Bake Off
Bron: MAX / Love Productions

Vanavond geen nieuwe aflevering van The Great British Bake Off

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Er zal vanavond geen nieuwe aflevering van The Great British Bake Off te zien zijn. NPO 1 staakt tijdelijk de uitzendingen van het twaalfde seizoen van de Britse versie van Heel Holland Bakt, dat sinds donderdag 2 juni te zien was bij Omroep MAX. Pas op woensdag 3 augustus worden de uitzendingen hervat.

De reden voor de staking is het EK Vrouwenvoetbal, echter wordt vanavond een oude aflevering van De Rijdende Rechter herhaald op NPO 1. Het EK is grotendeels te zien op NPO 3, maar sommige wedstrijden worden uitgezonden op NPO 1. Aan Showbizznetwork.nl laat Omroep MAX weten dat zij niet ‘om de zoveel weken een nieuwe aflevering’ wilden uitzenden, daarom is er besloten om het twaalfde seizoen nu te staken en de resterende afleveringen in augustus in een ‘aan één gesloten reeks’ uit te zenden.

The Great British Bake Off gaat op 3 augustus verder met de deegweek. De overgebleven bakkers moeten donuts maken. Daarna krijgen zij de lastige technische opdracht om een grote baklava met filodeeg te maken. De finale is te zien op 31 augustus. De presentatie is in handen van Noel Fielding en Matt Lucas.

The Great British Bake Off is vanaf woensdag 3 augustus weer, wekelijks om 20:30 uur, te zien op NPO 1. Niks missen van Heel Holland Bakt? Word lid van onze Facebook-groep!