Vanavond op tv: MAX hervat twaalfde seizoen The Great British Bake Off
Bron: MAX / Love Productions

Vanavond op tv: MAX hervat twaalfde seizoen The Great British Bake Off

Geschreven door Daniël Schalk

Het twaalfde seizoen van de Britse versie van Heel Holland Bakt wordt vanavond hervat. Een maand geleden werden de uitzendingen van The Great British Bake Off abrupt gestaakt vanwege het EK Vrouwenvoetbal in Engeland, maar vanavond gaat de reeks weer verder bij Omroep MAX op NPO 1.

Het EK Vrouwenvoetbal werd gedeeltelijk uitgezonden op NPO 1. Ouderenomroep MAX wilde meerdere onderbrekingen van The Great British Bake Off voorkomen en besloot de resterende afleveringen in augustus in een aan één gesloten reeks uit te zenden. Vanavond is de zesde aflevering te zien.

De overgebleven bakkers moeten vanavond donuts maken. Daarna krijgen zij de lastige technische opdracht om een grote baklava met filodeeg te maken. De finale is te zien op 31 augustus. De presentatie is in handen van Noel Fielding en Matt Lucas. Paul Hollywood en Prue Leith vormen de jury.

The Great British Bake Off is vanaf vanavond, iedere woensdag, om 20:30 uur weer te zien op NPO 1. Niks missen van Heel Holland Bakt? Word lid van onze Facebook-groep!