Vanavond op tv: Wilfred Genee opent aanval op al geflopt VTBL
Bron: Talpa / William Rutten

Vanavond op tv: Wilfred Genee opent aanval op al geflopt VTBL

Geschreven door Daniël Schalk

Wilfred Genee opent vanavond met zijn nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside de aanval op RTL7’s voetbalpraatprogramma VTBL. Na afloop van Veronica Offside start Wilfred op SBS6 met het tweede seizoen van de succesvolle meningenshow Vandaag Inside met Johan Derksen en René van der Gijp.

De strijd tussen Veronica Offside en VTBL lijkt al te zijn gestreden, want VTBL is vóór de start van Veronica Offside al geflopt. VTBL, dat wordt gepresenteerd door Frank Evenblij en Simon Zijlemans, begon vorige week maandag met slechts 126.000 kijkers en vrijdag keken er nog maar 89.000 mensen.

Wilfred wordt bijgestaan door analisten Wesley Sneijder, Andy van der Meijde en Wim Kieft. Bij VTBL zijn onder anderen Theo Janssen, Jan Boskamp, Hedwiges Maduro en Ron Vlaar de analisten van dienst. VTBL was in 2019 ook al te zien, maar flopte toen ook en werd na één seizoen van de buis gehaald.

Veronica Offside en VTBL zijn beide elke maandag en vrijdag om 20:25 uur te zien op Veronica en RTL7. Vandaag Inside is vanaf vanavond weer iedere werkdag om 21:30 uur te zien op SBS6.