Jinek strikt Waylon voor eerste tv-interview sinds onthullingen over vreemdgaan
Bron: RTL / William Rutten

Jinek strikt Waylon voor eerste tv-interview sinds onthullingen over vreemdgaan

Geschreven door Daniël Schalk

Waylon is over twee weken te gast in de talkshow van Eva Jinek. Het wordt zijn eerste tv-interview sinds hij heeft toegegeven dat hij is vreemdgegaan. Half juni werd bekend dat Waylon tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi is vreemdgegaan. Hij gaf het vreemdgaan toe en bood excuses aan.

Aan Showbizznetwork.nl laat de redactie van Jinek weten dat Waylon op woensdag 14 september bij Eva aan tafel zal zitten. Waylon was afgelopen zomer nog wel op televisie te zien bij het Muziekfeest op het Plein op NPO 1. RTL Boulevard was aanwezig bij de opnames, maar Waylon wilde toen niks kwijt.

Op Instagram ging Waylon in juni al door het stof. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, schreef hij.

Waylon en Bibi zijn nog steeds samen. “Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter. Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve aan mij, want hij heeft mij dit geflikt”, zei Bibi begin augustus in een video op haar YouTube-kanaal.

Jinek met Waylon is woensdag 14 september om 22:00 uur te zien op RTL4.