Beau van Erven Dorens strikt Henk Krol voor eerste BEAU
Bron: RTL / William Rutten

Beau van Erven Dorens strikt Henk Krol voor eerste BEAU

Geschreven door Daniël Schalk

Politicus Henk Krol is vanavond te gast in de eerste BEAU van 2020. Beau van Erven Dorens keert vanavond weer terug bij RTL4 met zijn talkshow BEAU, waarmee hij het stokje overneemt van Eva Jinek. Krol schuift samen met Femke Merel van Kooten aan om te praten over hun nieuwe partij.

Henk Krol kondigde gisteren aan de ouderenpartij 50PLUS te verlaten en zijn eigen partij op te zetten. Samen met onafhankelijk Kamerlid Femke Merel van Kooten begint hij de Partij voor de Toekomst. Aan tafel bij Van Erven Dorens doen zij hun verhaal, zo heeft de redactie bekendgemaakt.

Naast Krol is het Beau gelukt om nóg een grote nieuwsgast te stikken, namelijk voorzitter Gerdi Verbeet van het Nationaal Comité 4 en 5 mei op de dag van de historische Dodenherdenking. Ook presentatrice Katja Schuurman schuift aan om te vertellen over het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit.

Van Erven Dorens begon in september 2019 met zijn eigen talkshow, om het gat op te vullen dat Twan Huys na zijn geflopte RTL Late Night-avontuur achterliet. Eind vorig jaar haalde RTL talkshowhost Eva Jinek in huis, om haar de late avond te laten afwisselen met Beau van Erven Dorens.