Johnny de Mol stopt met talkshow HLF8
Bron: Talpa TV

Johnny de Mol stopt met talkshow HLF8

Geschreven door Pieter Jongsma

Johnny de Mol stopt als presentator van de talkshow HLF8. De presentator wilt zich focussen op andere projecten. Dat laat Talpa weten aan Shownieuws. Eerder dit jaar legde Johnny zijn werkzaamheden neer vanwege de beschuldigen van wangedrag.

"Ondanks de positieve uitslag van het onderzoek, valt de weerslag van deze hele periode Johnny zwaarder dan gedacht. Hij wil zich daarom volledig richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving", staat er in de verklaring.

Johnny vind het een zware beslissing om te stoppen. "Hij is de redactie van HLF8 ontzettend dankbaar voor de tomeloze inzet en het mooie avontuur dat ze met elkaar hebben beleefd. En wil dit moment nog een keer aangrijpen om iedereen te bedanken voor alle warme berichten die hij de afgelopen periode heeft mogen ontvangen."

Talpa kijk tevreden terug. "We kijken terug op een enerverende periode waarin hij ons als host van het programma mooie, emotionele en spraakmakende momenten heeft bezorgd. Voorlopig presenteren Hélène Hendriks en Leonie ter Braak afwisselend HLF8. Zodra er meer te melden is, dan laten wij dit weten."