SBS6 stopt met talkshow HLF8
Bron: Talpa TV

SBS6 stopt met talkshow HLF8

Geschreven door Pieter Jongsma

SBS6 stopt met de talkshow HLF8. Dat heeft Talpa Network donderdagavond laten weten. De talkshow is nog tot en met vrijdag 7 april te zien bij SBS6.

De zender haalt het programma van de buis vanwege tegenvallende kijkcijfers. "Ondanks aanpassingen in het format blijft de gewenste en benodigde progressie uit en moeten we vaststellen dat het programma onvoldoende kijkers aan zich heeft weten te binden.", laat Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network in een reactie weten.

Het programma was vier seizoenen te zien in de vooravond. "HLF8 was een belangrijke waarde in onze (live)programmering en heeft meermaals voor mooie en spraakmakende momenten gezorgd. Daar ben ik de redactie, presentatie en graag geziene, terugkerende gasten enorm dankbaar voor."

HLF8 was in 2021 voor het eerst te zien de presentatie was toen in handen van Johnny de Mol. Hélène Hendriks was destijds de vaste invaller. Later stopte Johnny met het programma en waren Hélène Hendriks en Leonie Ter Braak te zien. Momenteel zijn Hélène Hendriks en Sam Hagens en Johnny de Mol de presentatoren van HLF8. Op het tijdstip van HLF8 zijn vanaf begin april afleveringen van Een Jaar Van Je Leven en Lange Leve de Liefde te zien.