Videoland volgende week met interview prins Harry
Bron: Videoland

Videoland volgende week met interview prins Harry

Geschreven door Pieter Jongsma

Het interview dat Prins Harry zondag geeft in de UK, is maandag te zien in Nederland. Videoland gaat het interview met de prins uitzenden.

In dit interview praat de hertog van Sussex uitgebreid met Tom Bradby, journalist en ITV News at Ten-presentator, over een reeks onderwerpen, waaronder zijn persoonlijke relaties, nooit eerder vertelde details rond de dood van zijn moeder, Diana, en een vooruitblik op zijn toekomst.

Het 90-minuten durende interview, geproduceerd door ITN Productions voor ITV, wordt uitgezonden vlak voordat prins Harry's autobiografie 'Spare' wordt gepubliceerd door Transworld op dinsdag 10 januari. Prins Harry gaat vanuit Californië, waar hij nu woont, uitgebreid in over het leven binnen en buiten de koninklijke familie.

Michael Jermey, ITV Director of News and Current Affairs:“Het komt zelden voor dat een lid van de koninklijke familie zo openlijk spreekt over hun ervaring in het hart van het instituut. Tom Bradby's interview met Prins Harry is er één die iedereen met interesse in de Britse monarchie zou moeten willen zien."