Psychologische thriller Dokter Roman volgende week bij Videoland
Bron: RTL

Psychologische thriller Dokter Roman volgende week bij Videoland

Geschreven door Pieter Jongsma

De GTST miniserie Dokter Roman met huisarts Roman van Loon in de hoofdrol is vanaf volgende week te zien bij Videoland. In de serie krijgt de kijker een kijkje in het leven van de inwoner van Meerdijk. Wie is hij echt? Wat is er waar van de stalking aanklachten tegen hem? Of is hij zelf het slachtoffer? 

Hoofdrolspeler Kiefer Zwart (Roman van Loon): “Het is een enorme eer voor mij dat ik naast mijn nieuwe karakter in Goede Tijden, Slechte Tijden, hiermee ook nog de hoofdrol mag spelen in deze spannende miniserie. Het was een uitdaging om nog meer lagen van Roman te laten zien, waardoor de kijker het karakter nóg beter kan leren kennen. Dat maakt de miniserie extra interessant, want wie Dokter Roman heeft gezien, weet meer van hem dan tot nu toe in GTST te zien is geweest. Wat GTST weer spannender zal maken, want daarin blijft Roman natuurlijk ook nog te zien!”

Andere rollen worden vertolkt door Freek Bartels, Bob Schrijver, Sophie van Winden, Zoë van Weert, Tom Voet, Janna Adank en Ilias Addab.

Dokter Roman – een GTST miniserie, vanaf donderdag 19 augustus bij Videoland.