Renee Zellweger speelt hoofdrol in nieuwe FOX-serie
Bron: Skip Bolen/NBC

Renee Zellweger speelt hoofdrol in nieuwe FOX-serie

Geschreven door Pieter Jongsma

Renee Zellweger speelt de hoofdrol in de nieuwe serie The Thing About Pam. De serie is gebaseerd op het verhaal van de moord op de Amerikaanse Betsy Faria in 2011. In de serie spelen naast Renee Zellweger als Pam Hubbs, ook grote namen zoals Josh Duhamel als advocaat Joel Schwartz; Judy Greer als officier van justitie Leah Askey en Glenn Fleshler als Betsy's weduwe Russ Faria.

De moord resulteerde in eerste instantie in de veroordeling van Betsy's man, Russ Faria. Hij ontkende de moord en werd later ook daadwerkelijk vrijgesproken. Een reeks gebeurtenissen rondom de brute misdaad op Betsy brachten een duivels plan aan het licht waarbij haar beste vriendin Pam Hupp (Renee Zellweger) tot ieders verbazing als verdachte naar voren kwam.

Een grondig onderzoek met betrekking tot de gruwelijke moordzaak was te zien in verschillende afleveringen van "Dateline NBC," een inhoudelijke documentaire serie over meeslepende mysteries. De afleveringen omtrent de moord op Betsy Faria werden één van de populairste ooit in deze serie.

The Thing About Pam, vanaf maandag 3 april, om 20:35 uur op FOX