Suse van Kleef en Jeroen Latijnhouwers nieuwe presentatoren NOS Sport
Bron: NOS

Suse van Kleef en Jeroen Latijnhouwers nieuwe presentatoren NOS Sport

Geschreven door Pieter Jongsma

Suse van Kleef en Jeroen Latijnhouwers gaan de komende maanden aan de slag voor NOS Sport. Suse van Kleef gaat samen met Gert van 't Hof het programma van de NOS rond het WK voetbal 2023 presenteren.

Suse van Kleef over de presentatie van het WK: "Dit zijn de speciale toernooien waar ik naar uitkijk. Ik verheug me enorm op een maand lang mondiaal topvoetbal en op het vertellen van alle verhalen die deze sport zo interessant maken."

Jeroen Latijnhouwers is aankomende zomer een van de presentatoren van de programma's NOS Studio Sport en het NOS Sportzomerjournaal, de langere versie van NOS Sportjournaal in de zomer. Het gaat om een aanstelling voor de drukke sportmaanden juni, juli, augustus en september.

De eerste uitzending met Jeroen Latijnhouwers staat voor eind juni op het programma. "Ik heb er zin in, zoveel zelfs dat ik mijn radiowerk tijdelijk op een lager pitje zet", geeft Jeroen Latijnhouwers aan. "Dat heb ik nog niet eerder gedaan maar deze keer wel. Sport is een rode draad door mijn leven: als beoefenaar, als liefhebber en ook vakmatig. Ik heb een aantal jaar als sportjournalist gewerkt en het is meer dan leuk die tijd een kort vervolg te geven."