RTL Lounge Radio komt met gepresenteerd programma

RTL Lounge Radio komt met gepresenteerd programma

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL Lounge Radio komt vanaf vrijdag 6 september wekelijks met 'Martin to Music': het eerste gepresenteerde programma op de digitale radiozender. In het twee uur durende programma komen de nieuwste pop, soul en jazzy nummers voorbij en daarnaast de lekkerste soulclassics. Ook zijn er kaarten te winnen voor filmpremières en diverse live programma's, waaronder The Voice of Holland, The Voice Kids en So You Think You Can Dance. De show wordt ook aangeboden als podcast op platformen zoals ITunes en Soundcloud.

De presentatie van 'Martin to Music' is in handen van Martin Stoker. Stoker is al werkzaam bij RTL als voice-over van RTL 7 en bij Sport1. Eerder was hij verbonden aan stations als Yorin FM, Kink FM, en Wild FM. Daarnaast spreekt hij diverse commercials in en is hij op veel zenders te horen in jingles.

RTL Lounge Radio bestaat sinds 29 oktober 2009 en is het zesde internet only radiostation van Nederland. De zender is ook te beluisteren via de RTL Lounge Radio App.

Uitzending
Elke vrijdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur bij RTL Lounge Radio. Herhalingen elke zondag tussen 19.00 uur en 21.00 uur en elke dinsdag tussen 22.00 uur en 24.00 uur.