Britse top soap exclusief bij RTL Lounge

Britse top soap exclusief bij RTL Lounge

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf maandag 20 oktober zendt de digitale zender RTL Lounge elke werkdag exclusief ‘Hollyoaks’ uit. Deze legendarische Britse soap is in Groot-Brittannië al sinds 1995 zeer succesvol. Naast jarenlang prachtige kijkcijfers halen heeft de soap al vele prijzen gewonnen, waaronder een prestigieuze ‘National Television Award’.

RTL Lounge begint met ‘Hollyoaks’ op een geschikt moment in de serie waar veel nieuwe verhaallijnen starten. Desalniettemin zal er voor aanvang van de eerste aflevering een speciale, korte samenvatting te zien zijn met de belangrijkste gebeurtenissen tot nu toe. Dit overzicht is ook te zien via RTL XL.

Naast de soapliefhebber komt ook de sportieveling vanaf 20 oktober aan zijn trekken bij RTL Lounge. De digitale zender begint de doordeweekse ochtend voortaan lekker actief met ‘First Class Fitness’. Dit gloednieuwe sportprogramma met professionele trainers is gefilmd op de meest prachtige locaties, van Ibiza tot Zuid-Afrika. De camera volgt de uitgebreide fitness workout vanuit alle hoeken waardoor de kijker de training perfect kan meedoen vanuit de huiskamer.

Uitzending
Hollyoaks: vanaf maandag 20 oktober elke werkdag om 19:00 uur.
First Class Fitness: vanaf maandag 20 oktober elke werkdag om 07:30 uur.