Talkshow Nadia keert terug als wekelijkse show
Bron: David Cenzer

Talkshow Nadia keert terug als wekelijkse show

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Nadia keert in oktober terug met haar talkshow. Dit doet ze niet meer op NPO1 maar op NPO3. Ook zal het niet dagelijks maar wekelijks te zien zijn. Dat heeft de VPRO laten weten.

Het programma was afgelopen voorjaar te zien en scoorde toen enorm slechte kijkcijfers op de vooravond van NPO1. Op sommige avonden wist ze nog geen 400.000 kijkers te scoren. In de nieuwe reeks gaat ze opnieuw taboes doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen.

Nadia Moussaid: 'Ik heb ontzettend veel zin om terug te keren met deze show! Ik heb zowel binnen als buiten de studio gemerkt wat de impact van ons programma was en wat de onderwerpen losmaakten bij mensen. Onder de fragmenten online gaan de gesprekken nog steeds door. Ik kijk heel erg uit naar de volgende reeks waarin we dit keer wekelijks met elkaar in gesprek gaan en waarin we daarna dus langer de tijd krijgen erover door te praten, één-op-één, online of aan de keukentafel.'

Nu Nadia niet terugkeert is er ruimte voor een nieuw programma op de vooravond. Eva Jinek maakt in januari de overstap naar AVROTROS. Het lijkt bijna zeker dat ze een programma op het 7 uur tijdslot zal gaan maken.