De Kijkersraad: Boontje komt om zijn loontje
Bron: RTL/Shotbysud

De Kijkersraad: Boontje komt om zijn loontje

Geschreven door Madhvi Arjun Laatste update:

Elke dinsdag laat Madhvi haar licht schijnen op Expeditie Robinson.

Ook in de vijfde aflevering van dit seizoen vond er weer een nieuwe immuniteitsproef plaats. Dit keer werd er niet alleen voor immuniteit gestreden, maar ook voor een grote watermeloen. Misschien is dit een extra motivatie voor Kamp Noord om een keer de proef te winnen…

Dit is echter niet het geval het lukt Kamp Noord weer niet om de immuniteitsproef te winnen. Naar mijn idee ligt het echt aan de samenwerking. Samenwerking en goede communicatie zijn essentieel tijdens de proef. De proef was heel spannend dit keer, omdat beide teams lang gelijk op gingen. Toch wint Kamp Zuid weer de proef voor de derde keer op rij.

Waarom gaat het steeds mis bij Kamp Noord? Armand weet het even niet meer… Maar gelukkig voor Armand weet ik het wel.. De samenwerking en communicatie zijn echt niet best binnen het team van Armand. Ze lijken, ondanks dat ze zeggen dat ze echt een teamgevoel hebben, elkaar niet helemaal te vertrouwen. Zo vertrouwen ze elkaars beslissingen niet.. Tja, als je elkaar niet kan vertrouwen tijdens de proef, is er niet bepaald sprake van een teamgevoel. Verder is er ook iemand binnen het team die de orde moet bewaren, maar zo’n persoon hebben ze niet bij Kamp Noord, waardoor het al gauw chaotisch wordt. Kamp Noord zal dus iets aan hun communicatie en samenwerking moeten doen voordat Kamp Zuid dadelijk vier op een rij heeft.. Teamwork makes the dream work!

Bovendien hield Roosmarijn zich niet aan de gemaakte afspraken waardoor ze onnodig achterstand opliepen. Eigenlijk is het dit keer haar schuld dat ze de proef verloren hebben. Het is dan ook geen verrassing dat zij de meeste stemmen krijgt tijdens de Eilandraad. Gelukkig voor Roosmarijn bezit zij de Peluwang en maakt ze nog een kans. Ze moet ter plekke duelleren tegen Armand, maar ze verliest het duel en moet alsnog vertrekken naar afvallerseiland. De Peluwang heeft haar dus geen geluk gebracht..

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!