Vanavond op tv: 16 deelnemers betreden de loods van De Bondgenoten
Bron: Showbizznetwork.nl

Vanavond op tv: 16 deelnemers betreden de loods van De Bondgenoten

Geschreven door Daniël Schalk

Het nieuwe realityprogramma De Bondgenoten gaat vanavond van start op SBS6. De eerste 16 deelnemers arriveren in de kick-off-aflevering in de loods waar iedere maand 100.000 euro te winnen valt. Vanavond vormen de 16 deelnemers vier teams van vier personen tijdens een speciale ceremonie.

Aan het begin van iedere maand worden er vier viertallen gevormd. Een maand langen strijden de teams tegen elkaar tijdens verschillende opdrachten. Het team dat de meeste spellen wint, strijdt aan het einde van de maand onderling om 100.000 euro. De winnaar gaat direct met dit geldbedrag naar huis.

Ook de leden van het team dat het slechtst heeft gepresteerd nemen het aan het einde van de maand tegen elkaar op in een onderlinge strijd. De verliezer moet met lege handen óók de loods direct verlaten. Iedere maand komen er weer twee nieuwe bewoners bij en valt er opnieuw 100.000 euro te winnen.

De Bondgenoten is de opvolger van Een Jaar Van Je Leven. Anders dan bij Een Jaar Van Je Leven heeft De Bondgenoten een presentator. In de uitzendingen is er een rol weggelegd voor Jan Versteegh, die ook de finale van Een Jaar Van Je Leven presenteerde. Hoelang De Bondgenoten duurt, is niet bekend.

De Bondgenoten is vanavond om 21:30 uur te zien op SBS6 en daarna iedere werkdag om 19:45 uur. Niks missen en meepraten over De Bondgenoten? Word lid van onze Facebook-groep!