Vanavond op tv: SBS6 start met dagelijkse uitzendingen De Bondgenoten
Bron: Talpa / William Rutten

Vanavond op tv: SBS6 start met dagelijkse uitzendingen De Bondgenoten

Geschreven door Daniël Schalk

De avonturen van de deelnemers van de gloednieuwe realityshow De Bondgenoten zijn vanaf vanavond dagelijks te volgen op familiezender SBS6. Gisteravond maakte de kijker in de kick-off-aflevering al kennis met de 16 deelnemers en werden er vier teams gevormd tijdens een speciale ceremonie.

Vanaf vanavond is De Bondgenoten iedere werkdag te zien op SBS6. De Bondgenoten komt uit de koker van SBS6-baas John de Mol, die eerder Big Brother en Een Jaar Van Je Leven bedacht. In De Bondgenoten wordt er iedere maand door vier viertallen in uiteenlopende spellen gestreden om 100.000 euro.

Iedere maand worden er viertallen gevormd. Het team dat de meeste spellen wint, strijdt aan het einde van de maand onderling om 100.000 euro. De winnaar gaat direct met dit bedrag naar huis. Het team dat het slechtst heeft gepresteerd neemt het ook tegen elkaar op. De verliezer moet ook direct naar huis.

De dagelijkse uitzendingen worden gepresenteerd door Jan Versteegh, die ook de finale van Een Jaar Van Je Leven presenteerde. De deelnemers van Een Jaar Van Je Leven moesten één jaar lang zien te overleven in de loods. Het is niet bekend hoelang De Bondgenoten duurt. Het spel start iedere maand opnieuw.

De Bondgenoten is vanaf vanavond, iedere werkdag, om 19:45 uur te zien op SBS6. Niks missen en meepraten over De Bondgenoten? Word lid van onze Facebook-groep!