The Unmasked Singer: Ammar is de nieuwe Quinty
Bron: RTL/ William Rutten

The Unmasked Singer: Ammar is de nieuwe Quinty

Geschreven door Miriam Boonstoppel

In The Unmasked Singer zoekt Miriam naar de ware identiteit van de karakters in The Masked Singer.

We mogen weer van start, aflevering 2. Ik ben heel benieuwd of het net zo moeilijk is als vorige week. Vanavond verwelkomen we de eekhoorn, koala, bonbon, de kogel vis en de toffe peer. De prachtige pakken liegen er niet om, dit moet weer een leuke avond vol breinkrakers worden.

De Kogelvis

Laten we hopen dat de kogelvis niet zo prikkelbaar is als hij eruit ziet. De hints schiet ik nog weinig mee op, een warme stem heeft wel wat bekends.

Volgens mij probeert Ruben iedereen af te lijden met het uitdelen van doekjes, maar de kogelvis kan er wel wat van! Op Wilfred leek hij niet, aldus Loretta. Gerard zit in meerdere hoeken en Buddy bleef hangen in de hintvideo, een journalist? Iedereen van de Passion mogen we ook uitsluiten.

De Koala

Nadat de Koala in zijn o, zo vrolijke vakantie modus het podium heeft betreden en de waarschuwingen van de natuur heeft mogen horen, mag hij los! De hint van de wekker blijft hangen, 5:00 opstaan? De stem doet mij denken aan een andere roots. Hij zingt nog niet langer, en Loretta is overtuigd. Ammar is de nieuwe Quinty van het seizoen!

De Bonbon

De hints laten mij richting Patty brard, Patricia Paay kant. En daar was het dan, voor de eerste keer seizoen weet ik echt wie het is! Maar die naam, hoe heet ze ook alweer! Een vrouw met blonde haren. Ze ligt op het puntje van mijn tong. En ja, hij popt in opeens in mij op. Ik vermoed Corry Konings!

Toffe Peer

Poeh, er zit daar een broekriem heel vast. Niet alle mannen kunnen op deze hoogte zingen, maar wie wel? Ik denk aan Danny de Munk, en blijkbaar Carlo ook. Hij vervormd zijn stem in ieder geval goed.

Zal het dan zo herkenbaar zijn als hij normaal zou zingen? Mart Hoogkamer verdenken ze ook, maar ik denk dat we dan meer een accentje hadden moeten horen. Nielson? Helemaal HDP dit! Na een cursus hartjes maken met je vingers kunnen we door naar de laatste zanger!

De Eekhoorn

Een energiebom op het podium! Aan de hints denk ik: meegedaan aan de verraders, meegedaan aan Robinson? De stem heeft weer eens - verrassend - wat bekends. De hitte van het pak voel ik hier nog -na een stage bij een bekend park en menig kostuum van de bekende beer van binnen te hebben gezien in de zomer, mag ik zeggen dat ik hun volledig begrijp, hot!

Ik kom nog niet echt op een naam bij de Eekhoorn, jullie wel? Mijn schuine oog viel op iemand uit de Facebook-groep die vermeldde: Georgina Verbaan, Hmm...

Exits

Vanavond moeten ook helaas weer twee masked Singers afscheid nemen: Wie zit er in deze mooie verpakking van de Bonbon? Anky van Grunsven! De kogel is door de kerk, de vis is: Albert Verlinde!

Word lid van onze Facebook-groep en deel jouw theorieën over The Masked Singer.