The Unmasked Singer: Van putlucht tot parfum
Bron: RTL/ William Rutten

The Unmasked Singer: Van putlucht tot parfum

Geschreven door Miriam Boonstoppel Laatste update:

In The Unmasked Singers zoekt Miriam naar de ware identiteit van de karakters in The Masked Singer.

We hebben alweer acht zangers unmasked, zaten jullie een beetje goed? Vanavond mogen we gaan luisteren naar de bekende stemmen. Wie weet gaat er nu een belletje rinkelen, of blijft het belletje rinkelen nog van de vorige keer.

De Walrus

In de hints van de special agent zien we veel ballen in het zwembad, waaronder een voetbal. Een biertje en jailhouse rock. Hier rolt Rafael van der Vaart over de tafel. Ballen - Voetbal, Duits biertje - Sylvie, maar het liedje? Het is wel een entertainer!

Loretta krijgt nogmaals de uitleg van het programma op haar schoot geworpen, maar gaat toch overstag om haar vermoedens te delen. Ze vermoed Mart Hoogkamer. Snap ik! Zwembad - zwemmen in bacardi lemon, Biertje - Tijger in de kroeg, alleen die vlag?  Art Rooijakkers zie ik ook wel wat in. 

Badeend

We zien bij de special agent een gele badjas met een appel, en ontglamour spul. Ook heel veel eendjes en veel anti spullen.

Zou de badeend iemand uit de luizenmoeder zijn, Jennifer Hofman? Verschillende namen komen bij de jury voorbij, ik blijf nog steeds een beetje bij Jennifer Hofman, lichte vermoedens kunnen we het wel noemen. Al kan ik ergens Ilse Warringa ook wel begrijpen.

Het Stinkdier

Stinkend zaakje. in het filmpje zien we een gedicht van Toon Hermans genaamd: Een vriend. Parijs en Nederlands beeldje. Kenny B wordt genoemd, zou het?
Ik denk het wel, Kenny B. Maar zijn onderbroek zit volgens mij heel strak, wat een hoge noten!

Mijn vorige vermoedens van Giel de Winter laat ik een beetje vallen, die lijkt niet meer te kloppen. Toch komt hij wel weer op tafel bij de jury. De hint doet mij denken aan Juangu Makrooij, en ik ben niet de enige zo te horen, al is er ook een kleine zijsprong naar Jan Smit.

Toffe Peer

Het is een tof programma, maar wat maken ze het ons lastig. Zijn jullie overtuigd iwe het is? Monique noemt Nielson, Buddy meer Jaap Reesema, door het grijze haar. Allebei opties, maar ik denk dat Jaap meer herkenbaar was geweest. De Special agent komt met een worst aanlopen, hier komt Bas Smit ter sprake. Door zijn slagerij?

Het Nijlpaard

De hints van haar doen mij het meeste denken aan Chantal Jansen, vooral het jasje van Chantal blijft slapen. Maar het lijkt me zo te voor de hand liggend?

De stem klinkt me alleen niet als Chantal, donkerder. Kim Lian en Bertina worden genoemd en Loretta denkt bij het postuur aan Chantal. Ook Tina de Bruijn wordt genoemd, en dat vind ik stiekem eigenlijk wel een hele scherpe!

De Koala

De hint traag, Bizzey of Kraantje Pappie. Even onthouden, is er iemand van een tweeling? Er komt ook nog een zomers tintje bij. Ik hoor hem zingen en denk: Ja! eindelijk, een belletje! Ik denk echt Kraantje Pappie.Dit vind ik echt één van de mooiste pakken. Ik snap Monica's theorie wel met rapper Bizzey, maar toch blijf ik lekker eigenwijs bij Kraantje. Het politielint zegt mij niet zoveel als hint.

Het masker mag af

Er wordt weer gestemd, wie gaan er door en wie mag zichzelf ontmaskeren?

De Badeend: Ik ga op de luizenmoeder route, Jennifer Hofman? Huh! Tina De Bruijn, hoe kan dat! Zij zat toch in het Nijlpaard, er moet gewisseld zijn haha.

De Walrus: Spannend, Mart, Rafael? of dan toch Art? Het is Jan Joost van Gangelen. Gerard, hoe kon je het fout hebben!

Word lid van onze Facebook-groep en deel jouw theorieën over The Masked Singer!