RTL en Videoland gaan samenwerken met Efteling
Bron: Efteling

RTL en Videoland gaan samenwerken met Efteling

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL en Videoland gaan samenwerken met de Efteling. Dat hebben de bedrijven maandag laten weten. Videoland komt met een speciale Efteling-omgeving waar Efteling-programma's in één oogopslag te zien zijn. Deze omgeving wordt de komende maanden verder uitgebouwd. 

Daarnaast creëren de Efteling en RTL & Videoland gezamenlijk ook nieuwe en unieke Efteling-programma's voor zowel RTL 4 als Videoland, zoals de gloednieuwe serie 'Wonderlijke sprookjes' van 1 minuut bij RTL 4 waarbij de langere versie bij Videoland te streamen is. Tevens kunnen Videoland abonnees voor het personaliseren van hun profielfoto binnenkort óók kiezen uit bekende Efteling-bewoners.

Ook krijgen bezoekers van de Efteling korting bij Videoland en klanten van Videoland krijgen weer korting op tickets bij de Efteling. Ellen van den Berghe, CMO RTL & Videoland: 'Een samenwerking tussen twee unieke Nederlandse entertainmentmerken laat zien dat sprookjes echt bestaan. Met dit partnership zijn we in staat de Efteling-beleving via RTL en Videoland te verlengen en bij de mensen thuis te brengen'.