Leendert volop aan het daten na B&B Vol Liefde: ‘Meerdere vrouwen in mijn leven’
Bron: RTL

Leendert volop aan het daten na B&B Vol Liefde: ‘Meerdere vrouwen in mijn leven’

Geschreven door Redactie

B&B-houder Leendert uit het derde seizoen van het populaire datingprogramma B&B Vol Liefde zit niet stil op liefdesgebied. De eigenaar van bed and breakfast Moulin de Floumont in de Belgische Ardennen is volop aan het daten. Dat onthult hij in B&B De Podcast, een podcast over Winter Vol Liefde.

“Er zijn meerdere vrouwen in mijn leven. Ik krijg heel veel berichten en af en toe zit daar iemand tussen waarvan ik denk: het zou zomaar kunnen. Dan heb ik met haar een gesprek of ik heb een date. Helaas is nog niet de juiste naar boven komen drijven, maar het zou kunnen gebeuren”, vertelt Leendert.

In B&B Vol Liefde dacht Leendert zijn droomvrouw te hebben gevonden in Thalia, maar na de opnames liep het toch stuk. “Thalia is een fantastische vrouw. Ze is mooi, ze is vlot. We hadden heel veel gemeen, maar het was niet genoeg om een echte relatie te starten”, blikt Leendert terug in B&B De Podcast.

‘Thalia niet naar huis gestuurd’

Kijkers van B&B Vol Liefde zagen afgelopen zomer hoe Thalia na een paar weken door Leendert naar huis werd gestuurd. “De reden is enorm in twijfel getrokken door iedereen. Er werd gezegd dat ik haar zou hebben weggestuurd omdat ze niet met mij naar bed wilde, dat was niet het geval”, zegt Leendert.

Volgens Leendert zou Thalia al een weekend terug naar Nederland gaan voor een modeshow. “Ze is dus niet naar huis gestuurd. Door de montage is het de kant op geduwd waardoor het lijkt dat ze weggestuurd werd, maar in de werkelijkheid hebben we samen besloten dat ze niet terug zou komen na dat weekend.”

De reden hiervoor was dat Leendert zijn andere dates een kans wilde geven. “Thalia was er al een aantal weken, maar er moesten nog andere dames komen. Thalia plaatste grenspaaltjes om mij heen, waardoor de nieuwe dames geen kans kregen. Daarom heb ik gevraagd of ze even pas op de plaats wilde maken.”

Luister B&B De Podcast over Winter Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over Winter Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!