Ghislaine Plag nieuwe presentator NOS Sport
Bron: Raymond van Olphen

Ghislaine Plag nieuwe presentator NOS Sport

Geschreven door Pieter Jongsma

Ghislaine Plag gaat aan de slag voor de NOS. Binnenkort is ze horen en te zien als presentator van NOS Sport. Sinds het vertrek van Herman van der Zandt was de omroep op zoek naar een vervanger.

Ghislaine Plag: "De afgelopen jaren heb ik tijdens de Olympische Spelen RadiOlympia gepresenteerd op NPO Radio 1 en dat vond ik ontzettend leuk. Ik hou van de dynamiek en de intensiteit in de sport, maar ook de verhalen van de sporters. Het is vaak alles of niets, je weet nooit hoe uitzendingen verlopen en dat snelle schakelen en improviseren vind ik heerlijk. Dus ik heb enorm veel zin om meer sportuitzendingen te gaan maken, zeker iconisch programma's als Langs de Lijn en Studio Sport."
 
"'We zijn blij en trots dat Ghislaine bij ons komt werken", zegt Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NOS Sport. "Ghislaine brengt overal waar ze komt een positieve energie met zich mee. Bovendien is ze enorm goed in zich te verplaatsen in het publiek én in staat om onderwerpen voor iedereen helder en begrijpelijk te maken. We kijken dan ook enorm uit naar de samenwerking."