Molspiracy: Anna loog in Mexico
Bron: AVROTROS / Joy Hansson

Molspiracy: Anna loog in Mexico

Geschreven door Wilma Schotman Laatste update:

Elke week deelt Wilma in Molspiracy haar theorieën over Wie is de Mol?

De hele dag zijn we er een beetje mee bezig, op wie zetten we onze punten in, hebben we misschien toch theorieën over het hoofd gezien?

Voor de finale hadden we ons qua bakken flink uitgesloofd. Het werden karamel slofjes. Wat een werk, maar ja het is maar 1 keer per jaar de finale van de Mol. Ze moesten eruit gaan zien als lekkere Mexicaanse ‘kano’s’. Helaas, niet gelukt. Ze leken meer op mini molshoopjes. Bleven we toch in het thema en de smaak was heerlijk!

Wie is... er geschminkt?

Eindelijk weten we wie er op de dag van de Mol zich mocht laten schminken op het feestje. Dia del topo, het herdenken van nabestaanden wordt groots gevierd in Mexico. Ballonnen horen bij een feestje, maar in dit geval duidden ze toch echt op de verjaardag van… Anna.

Vanuit het Vondelpark in Amsterdam wordt onder toeziend oog van vele molloten de Mol, seizoen 2024 bekend gemaakt. De waarzegster was er helaas niet bij, deze prachtige verschijning was een leuke aanvulling geweest, maar wie weet zien we haar “in the foeture “ terug als Wie is de Mol? voor de 3e keer in Mexico wordt opgenomen.   

Dan zien we vast Dennis Weening en Anna terug, want… de Mol hoeft immers nooit naar huis!

Wens/hulp mol

We zien in de biechten van Anna wat ze heeft gedaan en bedacht om de pot zo laag mogelijk te maken. Dit jaar was er een nieuwe term onstaan bij veel molloten. 

De “wensmol”. Een kandidaat waarvan men eigenlijk wel wist dat diegene niet de mol zou zijn, maar waarvan ze het wel hoopten. 

Kees was voor velen de wensmol, zijn vergeetachtigheid, zijn warrigheid, zijn humor zorgden iedere aflevering weer voor verwarring en kijk plezier. Anna kon zich dit seizoen geen betere kandidaat wensen. De titel, ‘wensmol’ gaat dit jaar dan ook unaniem naar Kees, zowel namens de kijkers, als namens Anna, de Mol. Voor haar is de titel net iets anders, Kees de ‘hulpmol’. 

Voordelig bondgenootschap 

Zowel Fons, als Rosario maakten kans op de prijzenpot, want zij hadden de 'mollen streken' van Anna door. Al was het in de afleveringen niet duidelijk dat de heren zoveel met elkaar deelden, de laatste uitzending was iedereen hier getuige van. Fons deelt de prijzenpot met Rosario, echte partners in crime! 

Lieve kandidaten en Mol Anna, dit seizoen was kleurrijk, verwarrend, aandoenlijk, te moeilijk (qua opdrachten), maar vooral... weer een feest om naar te kijken! 

De mol gaat weer voor een jaar ondergronds. Tot “in the foeture”!

Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!