Op deze datum start Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders
Bron: AVROTROS

Op deze datum start Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het nieuwe extra seizoen van Wie is de Mol? start vanaf eind juni op NPO Start. Hila Noorzai presenteert het seizoen dat zich afspeelt in Oman. Tien onbekende Nederlanders gaan op zoek naar de Mol.

Hila: “In een land waar ik mij in het sprookje van 1001 nacht waande, heeft zich een fantastisch avontuur afgespeeld. Een avontuur met 10 onbekende Nederlanders die zich vol overgave in het spel hebben gestort, op zoek naar de Mol. Voor mij de taak om deze zoektocht te begeleiden. De energie, authenticiteit en scherpzinnigheid van de kandidaten hebben dit avontuur voor mij onvergetelijk gemaakt. Dit was voor mij een droom die uitkwam.”

De jacht op de Mol wordt geopend in de hoofdstad van Oman: Muscat. Een stad waar de kandidaten opdrachten spelen in een imposant fort, op hagelwitte stranden en in de zandduinen die tot oneindigheid reiken.

De streaming-editie van Wie is de Mol? vanaf 28 juni te streamen bij AVROTROS op NPO Start. Vier weken lang verschijnen er wekelijks twee nieuwe afleveringen.