Paul de Leeuw, Famke Janssen, Jeroen & Martijn Krabbé en John de Mol in ‘RTL Late Night’

Paul de Leeuw, Famke Janssen, Jeroen & Martijn Krabbé en John de Mol in ‘RTL Late Night’

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanavond ontvangt Humberto Paul de Leeuw. Het voormalig zaterdagavondgezicht van de VARA is sinds kort bij RTL 4 te zien in het programma ‘Wie Ben Ik?’. Betreft dit voor Paul een eenmalige flirt met de commerciële omroep of gaan we nog meer van hem zien bij RTL? Ook is filmactrice Famke Janssen te gast. De Hollywoodactrice is kort in eigen land voor de lancering van een nieuw on demand-platform. Ze speelt de hoofdrol in de spannende serie ‘Hemlock Grove’ en werkt daarnaast voor het eerst samen met haar zus Antoinette Beumer aan een Nederlandse speelfilm.

Vrijdag 13 september schuiven Jeroen en Martijn Krabbé, John de Mol en Naomi van As aan bij Humberto. Vader en zoon Krabbé zijn vanaf zondag 15 september samen bij RTL 4 te zien in de nieuwe dramaserie ‘De Man Met De Hamer’. Wat vindt vader Jeroen van het acteerdebuut van zijn zoon Martijn? Mediatycoon John de Mol geniet van het wereldwijde succes van 'The Voice', maar is ook alweer bezig met een nieuw meesterproject. Dit moet  het grootste tv-experiment worden sinds ‘Big Brother’. Olympisch hockeyster Naomi van As is al maanden uit de running na een afgescheurde knieband. Ze zit midden in haar revalidatieproces maar maakt tevens tijd voor een uitstapje naar het presenteervak.

Via #RTLLN en @RTLLateNight is dagelijks te zien wie te gast is in ‘RTL Late Night.’ Uiteraard kan de kijker via deze kanalen elke avond tussen 22.30 en 23.30 uur live mee discussiëren én vragen stellen.

'RTL Late Night' wordt geproduceerd door Blue Circle.