Dagelijkse dosis lol met Zo. bij Veronica

Dagelijkse dosis lol met Zo. bij Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vanaf 16 september zendt Veronica Zo. uit. Zo. bestaat uit korte humoristische filmpjes waarbij vier vrienden alledaagse situaties op een komische manier benaderen en daarmee laten zien: zo kan het ook.

Elke werkdag om 20:00 uur is er een filmpje van Zo. te zien bij Veronica, twee andere filmpjes verschijnen op variabele tijdstippen op de zender. Elke vrijdagavond om twaalf uur is er een compilatie te zien bij Veronica met de filmpjes van de afgelopen week. Ook online kan men terecht voor een dagelijkse portie lol met de vrienden van Zo. 

De jongens van Zo. zijn een hechte vriendengroep, bestaande uit: Tim Senders, Jasper Demollin, Stijn van Vliet en Daan Boom. Ze kennen elkaar al circa tien jaar en zaten samen op school in Bilthoven. Ze maakten altijd al korte filmpjes als ze met elkaar op pad gingen, voor de lol maar ook voor hun zelfbedachte school tv. Dat ze binnenkort dagelijks met hun filmpjes bij Veronica te zien zijn vinden ze dan ook een droom die uit komt: 'We vinden het te gek!', aldus de jongens.

De filmpjes van Zo. zijn telkens drie minuten, ze doorbreken de alledaagse routinemomenten en maken die leuker, wat zorgt voor absurde situaties. Dat het viertal met hun droge vriendenhumor elkaar al jaren kent en goed op elkaar is ingespeeld spat van het scherm af.

Zo.
Vanaf maandag 16 september
Elke werkdag om 20:00 uur en ook twee filmpjes dagelijks op variabele tijden.
Elke vrijdag een compilatie om 0:00 uur.