Presentatrice Siham Raijoul vertrekt bij Hart van Nederland
Bron: Talpa / William Rutten

Presentatrice Siham Raijoul vertrekt bij Hart van Nederland

Geschreven door Daniël Schalk

Siham Raijoul stopt als presentatrice van het dagelijkse SBS6-programma Hart van Nederland. Dat schrijft Siham, die in 2020 de overstap maakte van het NOS Jeugdjournaal naar Talpa Network om Hart van Nederland te presenteren, op Instagram in naar eigen zeggen haar ‘meest kwetsbare bericht’ ooit.

De afgelopen tijd was Siham al niet in Hart van Nederland te zien. “Ik had tijd nodig voor mezelf. En rust om weer de verbinding met mezelf te vinden. In de periode die nu achter me ligt ontdekte ik dat ik over een dosis veerkracht beschik waardoor ik langzaam maar zeker weer opkrabbelde”, onthult Siham.

Siham heeft een moeilijke beslissing genomen. “Door de afgelopen maanden mij terug te trekken ging ik ook nadenken over wat ik wel en niet wil en dat heeft me nieuwe inzichten gegeven. Daarom heb ik in goed overleg met Talpa besloten om te stoppen bij Hart van Nederland”, schrijft zij op Instagram.

Ze gaat verder als freelancer. “Ruim twee jaar geleden begon ik aan dit avontuur en ik schreef destijds dat de overstap van het Jeugdjournaal naar Hart van Nederland voelde als de overgang van de basis- naar de middelbare school. Ik ben nu klaar met de middelbare en ga de wijde wereld in”, besluit Siham.