Marvels Agents of SHIELD nu al te zien op KIJK

Marvels Agents of SHIELD nu al te zien op KIJK

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

KIJK.nl, het video-on-demand platform van SBS, biedt kijkers de mogelijkheid de nieuwe ABC-serie Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. daags na de Amerikaanse première te bekijken. Voor 2,49 euro kan de kijker vanaf vandaag exclusief op KIJK.nl de eerste aflevering inclusief Nederlandse ondertiteling bekijken. Vanaf oktober volgen eveneens exclusief op KIJK seizoen 2 van Arrow, seizoen 5 van The Vampire Diaries en het eerste seizoen van The Originals.

Marvel´s Agent of S.H.I.E.L.D. is nu al een hype in de Verenigde Staten. Afgelopen dinsdag keken meer dan twaalf miljoen mensen in de VS naar de première van het eerste seizoen. De serie wordt op het televisienetwerk ABC in de VS uitgezonden en versloeg daarmee de concurrenten van The Voice bij NBC en N.C.I.S. bij CBS die op hetzelfde tijdstip werden uitgezonden. Vanaf voorjaar 2014 is de serie bij Veronica te zien. 

De serie is gebaseerd op de speelfilm Marvel’s The Avengers, één van de grootste kassuccessen aller tijden. Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. is een dynamische actieserie waarin Agent Phil Coulson (Clark Gregg) terugkeert als leider van een team special-agents. Deze agenten van S.H.I.E.L.D. hebben een missie: zij moeten overal ter wereld het nieuwe, vreemde en onbekende onderzoeken om het gewone te beschermen tegen het buitengewone. Joss Whedon, het creatieve genie en regisseur van Marvel’s The Avengers, heeft de serie geproduceerd.

Over KIJK
KIJK is het nieuwe videoplatform van SBS6, Net5 en Veronica. Op dit platform kunnen gebruikers programma gemist van de drie zenders en de daarbij behorende (exclusieve) fragmenten bekijken. Ook de service KIJK eerder, waarbij je afleveringen kunt bekijken nog voordat ze op televisie zijn uitgezonden, maakt onderdeel uit van dit platform. Tegen betaling kunnen gebruikers de beste internationale films, exclusieve premières en grootste hit-series van SBS6, Net5 en Veronica bekijken. Meer info via www.kijk.nl