Niels Hoogland start als DJ bij FunX

Niels Hoogland start als DJ bij FunX

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf aanstaande zaterdag 12 oktober is Niels Hoogland elke zaterdagmiddag te horen als DJ op FunX. Met zijn nieuwe programma @N1els trakteert hij de FunX-luisteraars op de eerste dag van het weekend tussen 16.00 en 19.00 uur op de beste, nieuwste en hardste hiphop- en R&B-tracks.

 

Wilbert Mutsaers, Zendermanager FunX: “Niels is een gepassioneerd programmamaker en een gedreven muziekliefhebber. Met zijn grote liefde voor hiphop en R&B is hij een oprecht voorvechter van deze genres. Die passie en expertise is meer dan welkom bij FunX.”

 

Op radio heeft deze hiphop- en R&B-liefhebber zijn sporen ruim verdiend. Niels Hoogland presenteerde eerder het programma Juize op Radio 538 en is al vele jaren actief achter de schermen bij de radio. Niels: "Mijn liefde voor hiphop en R&B heb ik altijd kunnen ventileren in mijn radioshows. Dat heb ik de laatste jaren erg gemist. Het is dan ook geweldig dat ik dit nu weer kan oppakken met een eigen radioprogramma bij FunX.”

 

FunX

Op de publieke jongerenzender werken de omroepen BNN, VPRO, NTR, AVRO en KRO met elkaar samen. FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden met muziek, actualiteiten en entertainment. De dj’s op FunX draaien een aantrekkelijke mix van onder andere hiphop, R&B, dance, reggae, turkpop, arab en desi. Het station is een belangrijke kweekvijver voor talent en doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden. FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.