Kiki van Leeuwen Boomkamp Product Manager MyRadio

Kiki van Leeuwen Boomkamp Product Manager MyRadio

Geschreven door Pieter Jongsma

De Sky Radio Group heeft Kiki van Leeuwen Boomkamp aangesteld als Product Manager MyRadio. Vanaf 17 juni is zij in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen het MyRadio-team, het onderhouden van klantrelaties en de verdere ontwikkeling van het platform en daarbij behorende programmaconcepten.

Kiki van Leeuwen Boomkamp heeft de afgelopen jaren haar sporen binnen de radiowereld ruimschoots verdiend. Ze werkte onder meer in diverse salesfuncties voor Q Music en de 538 Groep. Bij laatstgenoemde was Van Leeuwen Boomkamp tot voor kort nog werkzaam als In-Program Promotions Manager op de Concepts & Events-afdeling. In die hoedanigheid was zij verantwoordelijk voor het bedenken en vercommercialiseren van In-Program acties, sponsoring en branded content voor de verschillende zenders van de 538 Groep. Nu stapt Kiki over naar MyRadio, het snelst groeiende online muziekplatform van Nederland.

Kiki van Leeuwen Boomkamp: “MyRadio biedt een volledig nieuwe manier van muziek luisteren. Het is radio 2.0 en helemaal van nu. Ik ben dan ook bijzonder trots dat ik deel uit mag maken van het MyRadio-team en ik zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. MyRadio is er klaar voor en ik ook!”

Niels Hoogland, Station Director MyRadio: “Ik ben heel blij dat we een nieuwe aanvoerder van het MyRadio-team hebben gevonden in de persoon van Kiki van Leeuwen Boomkamp. In het verleden heb ik bij Radio 538 al zeer prettig met haar samengewerkt en ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Kiki, samen met haar team, het succes van MyRadio verder zal uitbouwen.”