Jort Kelder presenteer Gouden Loper Show

Jort Kelder presenteer Gouden Loper Show

Geschreven door Pieter Jongsma

AVRO-presentator Jort Kelder doet vrijdag 18 oktober live verslag vanaf de gouden loper tijdens het 48ste Gouden Televizier-Ring Gala 2013. De Gouden Lopershow is om 19.55 uur live te zien bij de AVRO op Nederland 1.
In het programma verschijnen televisiesterren bij Koninklijk Theater Carré en interviewt Jort Kelder de genomineerden voor het televisiegala van het jaar. Divorce (RTL4), Flikken Maastricht (TROS) en Wie is de Mol? (AVRO) strijden deze avond om de prestigieuze publieksprijs.

 

Tweede scherm

Wie niet wil wachten tot 19.55 uur kan alvast vanaf 19.00 uur terecht op het tweede scherm van het Gouden Televizier-Ring Gala 2013. Via live.avro.nl is een live-stream te volgen van de gouden loper. De bezoekers van het tweede scherm zien rechtstreeks hoe alle genomineerden en overige sterren hun entree maken. Gedurende het televisiegala blijft het tweede scherm actief en kan men naast live stemmen in de uitzending via sms’en en bellen ook online gratis een stem uitbrengen via laptop, pc, tablet of smartphone. De ‘Stemmen Sonar’ toont per seconde de locatie en plaatsnaam van stemmen die via de webbrowser zijn uitgebracht. De ‘Celebrity Tweets’ Twitter-feed laat alle live tweets zien van bekende Nederlanders die in de zaal zitten van Koninklijk Theater Carré.

 

Gouden Lopershow Televizier-Ring Gala 2013: 18 oktober 19.55 uur bij de AVRO op Nederland 1
Gouden Televizier-Ring Gala 2013: 18 oktober 20.30 uur bij de AVRO op Nederland 1