Ook Tygo Gernandt in Wie Is de Mol?

Ook Tygo Gernandt in Wie Is de Mol?

Geschreven door Pieter Jongsma

Acteur Tygo Gernandt is begin volgend jaar te zien in het televisieprogramma Wie Is de Mol? Ook de deelname van presentatrice Sofie van den Enk werd zaterdagochtend bevestigd door de AVRO. Eerder kondigde de omroep de deelname van cabaretier Owen Schumacher al aan.

Het nieuwe seizoen Wie Is de Mol? gaat op donderdag 2 januari van start. Het programma, dat al toe is aan zijn veertiende seizoen, maakt volgende week kans op de Gouden Televizier-Ring. Wie Is de Mol? maakt voor het vijfde jaar op rij kans op de prestigieuze televisieprijs.

Presentator Art Rooijakkers hoopt dat Wie Is de Mol? dit jaar eindelijk in de prijzen valt. "Ik vind het een eer dat we er weer bij zitten en ik hoop dat we met de traditie van 'niet winnen' breken", vertelt hij zaterdag in het AD. Toch houdt Rooijakkers er rekening mee dat Wie Is de Mol? weer misgrijpt. Het spelprogramma neemt het op tegen de series Divorce en Flikken Maastricht. "In tegenstelling tot de andere genomineerden kunnen we moeilijker campagne voeren. Wij zijn nu niet op tv te zien."

Door: Novum