Twan Vink uit Beugen wint 56.000 euro met raden 'Het Geluid' van Q-music

Twan Vink uit Beugen wint 56.000 euro met raden 'Het Geluid' van Q-music

Geschreven door Pieter Jongsma

Na bijna 8 weken 'Het Geluid' te hebben gespeeld wist een Q-luisteraar vandaag, tijdens de uitzending van Martijn Kolkman, het goede antwoord te geven: ‘Een ouderwetse fietspomp waarbij de ventielklem om de stang wordt teruggehangen’. De 21-jarige Twan Vink uit Beugen wint daarmee 56.000 euro! 

De Jury van Het Geluid moest al vele antwoorden afkeuren: een muntje in een automaat gooien, het verzetten van de wijzers van een klok, een markeerstift in een bakje leggen, ophangen van een (ouderwetse) telefoon, het ophangen van een kleerhangertje. Geen van de antwoorden was juist, waardoor het bedrag opliep tot 56.000 euro belastingvrij. 

Bekijk hier het Geluid: http://www.q-music.nl/hetgeluid

Q-music bedacht enkele jaren geleden het radiospel 'Het Geluid'. Dit spel kan niet dichterbij de essentie komen van radio maken: luisteren en inbeelden. Het is een spel waarbij je altijd kunt instappen. Daarnaast is het voor iedereen een verrassing wanneer het geraden wordt. Deelnemers sturen namelijk een sms met enkel hun naam, waardoor hun antwoord vooraf niet bekend is bij de dj's. Het spel werkt heel verslavend en is daardoor uitgegroeid tot één van de populairste radiospelletjes van Nederland.

Q-luisteraars hebben geen reden om de radio uit te zetten nu 'Het Geluid' geraden is, want van 10 t/m 15 november zendt Q-music de Q-top 1000 uit. De lijst wordt samengesteld door luisteraars. Zij kunnen nu hun favoriete nummers kiezen op Q-music.nl.