Uitslag RTL 8 Keuzefilmweek bekend

Uitslag RTL 8 Keuzefilmweek bekend

Geschreven door Pieter Jongsma

De eerste RTL 8 Keuzefilmweek is een succes. Bijna duizend mensen hebben meegedaan om de keuze van hun favoriete film door te geven. Tien dagen lang konden kijkers bepalen welke romantische comedy’s van maandag 25 november tot en met vrijdag 29 november worden uitgezonden bij de vrouwenzender. De stemming sloot vandaag om 12.00 uur en de uitslag is als volgt:

Een overweldigende meerderheid heeft gestemd op ‘America’s Sweethearts’, die op maandag 25 november is te zien bij RTL 8. Het aantal stemmen op de keuzefilms op dinsdag 26 november scheelde niet veel, maar uiteindelijk heeft ‘My Best Friend’s Wedding’ nipt gewonnen. Voor woensdag 27 november kiest de meerderheid voor ‘Someone Like You’ en op donderdag 28 november wint ‘My Boss’s Daughter’. Tot slot is ‘It Could Happen To You’ op vrijdag 29 november het meest in trek bij de kijker.

Twee deelnemers aan de keuzefilmweek hebben exclusieve kaartjes gewonnen voor de première van de Nederlandse filmtopper ‘Mannenharten’ op 25 november. Daarnaast zijn vele andere prijzen weggegeven door RTL 8.

Uitzending
Maandag 25 november t/m vrijdag 29 november om 20.30 uur achtereenvolgens:
America’s Sweethearts’, ‘My Best Friend’s Wedding’, ‘Someone Like You’, ‘My Boss’s Daughter’ en ‘It Could Happen To You’.