Op déze datum start het vierde seizoen van B&B Vol Liefde
Bron: RTL

Op déze datum start het vierde seizoen van B&B Vol Liefde

Geschreven door Redactie

B&B Vol Liefde keert deze zomer terug op RTL4 voor haar vierde seizoen. Vanaf maandag 15 juli worden acht vrijgezelle B&B-eigenaren gevolgd in hun zoektocht naar de liefde. RTL kondigt vandaag ook een grote verandering aan. B&B Vol Liefde zal deze zomer niet vijf, maar vier dagen per week te zien zijn.

Vanaf 15 juli is B&B Vol Liefde van maandag tot en met donderdag te zien. Dit seizoen zijn er dus geen afleveringen op vrijdag. Dit betekent niet dat het seizoen minder afleveringen telt, want B&B Vol Liefde gaat twee weken langer door dan voorgaande jaren. Dit seizoen duurt negen weken in plaats van zeven.

Op donderdag 11 juli zendt RTL4 weer een Hoe is het nu met?-aflevering uit, waarin Art Rooijakkers op bezoek gaat bij oud-deelnemers. Hij gaat langs bij Debbie & Paul en Joy & Dani, die nog steeds samen zijn. Ook vraagt Art zich af of Martijn inmiddels de liefde heeft gevonden en of Marian en Olof nog vrienden zijn.

B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli, van maandag tot en met donderdag, om 20:30 uur te zien op RTL4 en via Videoland. Op 11 juli is de Hoe is het nu met?-aflevering te zien op RTL4 en Videoland.