Verraderlijke Post: Van Katinka kun je altijd nog een tas laten maken, een big shopper!

Verraderlijke Post: Van Katinka kun je altijd nog een tas laten maken, een big shopper!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Hey Janneman,

Je beslissing was eigenlijk geen beslissing maar een opgedrongen feit. Het was óf een verrader worden, of gewoon de pijp uit gaan. Hoezo ‘het was een lastige’? Je geeft het antwoord zelf al. Het was 'dood of de gladiolen' en jij koos voor de gladiolen. Wat jij op dat moment nog niet wist, is dat Katinka je gewoon heeft verleid omdat ze je eigenlijk voor de bus wilde gooien.

Je zat vanaf het begin op Sander maar Katinka?? Die zag je gewoon niet aankomen. Je hebt haar geen moment verdacht. Nee die snitch speelt het slim, écht heel erg slim en gaat daarbij over lijken. Jij moet écht nog wel even in de rol van een verrader groeien want Selma, jawel uitgerekend Selma weet het zeker dat jij verleid bent en dat je dus nu een verrader bent. Dus Jan....speel het slim en luister vooral naar Sander want die is niet zo dom als hij er uit ziet!

Samen met Sander vorm je eigenlijk wel een topteam en het doel van Sander, om Katinka zélf voor de bus te gooien, dat spreekt je wel aan. Wie kaatst kan namelijk de bal verwachten. Katinka heeft een ego wat zó groot is, dat ze er bijna over struikelt. Ze voelt zich heel erg zeker van haar zaak, dus kun je niet anders, dan alles in de strijd te gooien samen met Sander en dat gaat jullie súper goed af. Sander dropt meteen een bommetje op Katinka en maakt ook meteen even duidelijk dat hij 100% zeker niet op jou zit!

Fijn dat je een goed gevoel bij Sander hebt en ik denk dat je gevoel je niet in de steek laat. Sander is (tot nu toe) wel te vertrouwen. En dan zie ik je in de auto zitten met niemand anders dan Katinka! Je betoog is wat ingewikkeld en die blik van Katinka spreekt boekdelen, maar dát zie jij niet, want madam zit achterin. En dan ‘out of the blue’ zegt ze dat ze jou verdenkt. Dit wordt vuur en oorlog aan de ronde tafel! Ik heb neiging om door te spoelen, want dat hele spel met die poppen kan me eigenlijk gestolen worden. Ik wil een kop zien rollen aan die tafel en dan graag dat grote arrogante smoelwerk van Katinka! Wat een vreselijk mens vind ik het ook zeg! 

Aan de ronde tafel wordt het nog spannend alhoewel Katinka daar geen flauw benul van heeft, want zij heeft tenslotte Selma. Nou daar heeft Katinka écht geen ruk aan, want het wordt niet wat ze had verwacht. Aan Selma had ze dus gewoon niets noppes nada! Ik zie jou genieten Jan, zeker als Katinka begint met haar zemel uurtje. Ze praat gewoon 5 kwartier in een uur en zegt niets. Jij ziet dat mensen beginnen te gapen. Sander begint te zuchten en Noor begint te lachen. Het wordt gewoon lachwekkend en Chahid vraagt of Katinka iets door kan spoelen. Het is állemaal in jouw straatje Jan, hoe geweldig is dit?

Je opmerking: “Is je podcast nu eindelijk afgelopen?” daar ga ik echt op stuk. Geniaal! En dan ga je los aan die tafel. Je snoert haar de mond met een zelf verzonnen spreuk. Iemand die zoveel woorden nodig heeft liegt gewoon. Je benadrukt nog even dat Katinka gewoon Selma het vuile werk op laat knappen. Je hebt goed opgelet in de auto, want die opmerking dat Katinka elke avond in bad gaat en daarmee wil doen voorkomen dat ze zeker niet in het torentje zit, die krijgt ze van je...en dat récht in dat arrogante gezicht van haar. Katinka probeert het nog even, maar jouw lippen beginnen te trillen van kwaadheid en zowaar...Katinka is STIL ..eventjes.

Het wordt stil aan de tafel en Katinka is nog steeds héél zeker van haar zaak, maar dat duurt niet meer lang. Even lijkt de weegschaal door te slaan naar jouw kant, maar Nathan heeft én de dolk én het schild, maar de dolk heeft hij niet nodig. Goodbye Katinka, je gaat naar huis! EINDELIJK!!

Wie een graf graaft voor een ander. Ik ben zó blij dat ze weg is. Goed gespeeld Jan (en Sander). De heks is onderweg op haar bezemsteel naar ik hoop heel ver weg! Jij gaat nog even lekker los tegen Chahid die nu waarschijnlijk een verraderlijk PTSS-je heeft. Noor krijgt een knuffel want die gelooft jou echt op je woord. Billy wordt ook steeds kleiner en kleiner. Ge-wél-dig! Billy durft je niet eens meer aan te kijken, maar waait wel weer met de wind van Selma mee. Dus ik hoop dat jullie slim zijn samen en iemand gaan vermoorden. Er zitten namelijk nog té veel mensen op jou Jan! Geniet van je overwinning...voor nu.

Groetjes Sonja

P.S. Van Katinka kun je altijd nog een tas laten maken, een héle grote!