Ophef rond bizarre actie van deelnemer Een Jaar Van Je Leven
Bron: Talpa TV

Ophef rond bizarre actie van deelnemer Een Jaar Van Je Leven

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Op Social Media is vrijdag flinke ophef ontstaan na een fragment uit de livestreams van het tv-programma Een Jaar Van Je Leven. Ook Tim Hofman zag het fragment voorbij komen. In de video die rondgaat is te zien dat deelnemers Marciano en Babette een discussie voeren. Op het moment dat Marciano wilt stoppen met de discussie is Babette nog niet uitgepraat. Ze krijgt een aantal keer 'sst' naar haar toe gesist.

Vervolgens trekt Babette zich terug en probeert alsnog haar punt te maken. Marciano is het daar niet mee eens en drukt zijn hand in zijn mond en trekt haar naar achteren. Dit doet hij totdat ze stopt met praten. "Als ik er niet over wil praten, dan wordt er niet over gesproken, oké?", snauwt hij haar toe. Kijkers van het programma zijn niet te spreken over de actie van Marciano. Verschillende schrijven op Twitter ook waarom de productie op dit soort momenten niet in grijp. "Ik hoop echt dat er minstens een statement komt, helaas is dit voor veel mensen realiteit, dit is echt erg", schrijft Anja op Twitter.

Ze krijgt veel bijval van fans van het programma. "Laat anders het filmpje even in de loods zien, dan snapt iedereen dat er geen plek meer is voor Marciano. Game over, vandaag is rood.", vertelt Mariëlle. Het is niet duidelijk of de productie gaat ingrijpen na deze actie, de afgelopen weken krijgt de productie veel kritiek van kijkers.

Niks missen en meepraten over Een Jaar Van Je Leven? Word lid van onze Facebook-groep!