De Kijkersraad: Karma is a bitch..
Bron: RTL/Shotbysud

De Kijkersraad: Karma is a bitch..

Geschreven door Madhvi Arjun

Elke dinsdag laat Madhvi haar licht schijnen op Expeditie Robinson.

In de zevende aflevering is te zien dat de teamgenoten van Eva totaal niet blij zijn met haar verrassing tijdens de Eilandraad.

Iedereen van kamp Noord lijkt het helemaal gehad te hebben met Eva en haar drukke persoonlijkheid. Maxim ziet haar sowieso nog liever vandaag dan morgen vertrekken. Radmilo vindt dat Eva niet genoeg haar best doet om zich thuis te voelen in het team. Radmilo en Maxim vinden dat Eva open kaart moet spelen en eerlijk moet vertellen dat ze uit pure wraak op Chelsey heeft gestemd. Naar mijn idee heeft Eva het spel goed gespeeld, want ook dit soort acties horen bij de Expeditie.

Kamp Noord (behalve Eva) heeft het maar moeilijk met het gemis van Chelsey. Ze willen daarom ook de immuniteitsproef voor haar winnen. Hun motivatie bleek echter totaal niet voldoende te zijn.. Kamp Zuid wint namelijk alweer de immuniteitsproef en dit keer met ruime cijfers: 3-0. Dit betekent dus dat kamp Noord opnieuw naar de Eilandraad toe moet.

Tijdens de reis terug naar het eiland is iedereen allesbehalve vrolijk. Maar Eva lijkt wel vrolijk te zijn, want ze zit te grijnzen.. Zou ze nog een verrassing in petto hebben? Dat vragen haar teamgenoten zich ook af, maar Eva geeft hele vervelende antwoorden. Hoewel ik respect heb voor het feit dat Eva het spel vorige week goed gespeeld heeft, vind ik dat ze de haat naar haar toe ook zelf uitlokt. Zitten grijnzen terwijl je net voor de zoveelste keer een proef verloren hebt en vervelende antwoorden geven is niet echt een manier om je geliefd te maken bij je teamgenoten. Iedereen vraagt zich af of Eva misschien nog een munt in haar bezit heeft.

Tijdens de Eilandraad blijkt dat Eva geen tweede munt heeft en hierdoor krijgt ze de meeste stemmen. Alleen Eva krijgt voor de tweede keer het aanbod om naar afvallerseiland te gaan en deze neemt ze met open armen aan. Hoewel ze dus niet voor nog een verrassing zorgde deze aflevering, zijn we nog niet van Eva af..

Ondertussen heeft er weer een duel plaatsgevonden op afvallerseiland. Chelsey heeft voor Mark gekozen als tegenstander. Mark is te sterk voor Chelsey en dit betekent dus dat het avontuur voor Chelsey hier ophoudt. Karma is a bitch zullen we maar zeggen!

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!