De Kijkersraad: Een herhaling van de geschiedenis
Bron: RTL/Shotbysud

De Kijkersraad: Een herhaling van de geschiedenis

Geschreven door Madhvi Arjun

Elke dinsdag laat Madhvi haar licht schijnen op Expeditie Robinson.

In aflevering elf was het tijd voor een nieuwe immuniteitsproef. Dit keer was de proef een gezellig potje Memory, maar wel met een twist natuurlijk. Jochen weet de proef te winnen en vertrekt samen met Maxim, Guido en een pizzapakket naar Winnaarseiland.

De geschiedenis herhaalt zich

Krista besluit de groep bijelkaar te roepen om haar verhaal te doen over het voorval met Eva. Alleen Maxim gelooft haar niet en ook Radmilo wilt haar uit de Expeditie hebben. Mark trekt zijn eigen oordeel over haar verhaal. Dat terwijl te zien is dat Mark even later Iris in vertrouwen neemt en haar vertelt over zijn immuniteitsmunt. Hij doet dus hetzelfde als Eva en de geschiedenis wordt herhaald.. Tja ik weet niet of het wel zo verstandig is..

Eva had vaker het nare gevoel dat ze zich eenzaam voelde en niet lekker in de groep lag.. Ook nu herhaalt de geschiedenis zich. Want Krista vindt het namelijk vervelend dat het merendeel van de groep haar liever ziet vertrekken. Bovendien kan ze het niet uitstaan dat Iris en Mark over haar praten en haar belachelijk lopen te maken..  Zelf vind ik dat ook erg laag van ze..

Voor de tweede keer ontsnapt..

Maxim heeft gevraagd aan Guido en Jochen om op hem te stemmen, want hij wilt graag naar huis toe.. Het belooft dus weer een spannende Eilandraad te worden. Kan Maxim eindelijk naar huis of is het toch Krista die nu wel naar huis moet? Maxim krijgt de meeste stemmen en kan dus naar huis toe. Dit betekent dat Krista nog steeds in de Expeditie zit en de geschiedenis zich ook hier weer herhaalt. De vraag is of het Krista lukt om voor de derde keer op rij te ontsnappen aan de Eilandraad of krijgt de groep toch hun zin?

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!