Deze week in GTST: Julian zit in de problemen

Deze week in GTST: Julian zit in de problemen

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

 

Nu Saskia het rustiger aan moet doen omdat ze is flauwgevallen, staat Julian er alleen voor in de Koning. Hij is verbaasd als hij erachter komt dat Saskia stiekem toch aan het werk is. Hij maakt haar duidelijk dat ze dat niet moet doen. Het is druk in de Koning en dus moet Julian een hoop bestellingen opnemen. Zo ook voor een club vriendinnen. Wanneer een van de vrouwen naar het toilet gaat en later terugkomt, gebeurt er iets waardoor Julian in de problemen komt. Wat gaat er gebeuren?

Steef baalt als Merel een stokje steekt voor zijn plannen om in het Paleis een feest te organiseren. Als een vriend met het plan komt om een feest te geven in de Koning, is Steef het hier eerst niet mee eens. Uiteindelijk laat hij zich toch ompraten en probeert hij een goede smoes te verzinnen om niet naar de bijles van Jonathan te hoeven. Hoe gaat dit verder?

Flashbacks

Als Linda leuke plannen heeft voor het vrijgezellenfeest van Henk en Laura, geeft Laura aan dat ze het vrijgezellenfeest liever wil afzeggen. Ze vindt het beter om tot de bruiloft het wat rustiger aan te doen en gaat voorlopig niet meer werken in de Koning. Omdat Henk nu ook zijn vrijgezellenfeest wilt afzeggen, hebben hun vrienden een alternatief bedacht. Wat zou dat zijn?

Wanneer Nina alleen in de Safe Room zit en de hele tijd flashbacks krijgt, ziet Ludo haar en komt naar binnen. Hij vraagt zich af of alles wel goed gaat, maar Nina antwoord niet en loopt weg. Ze gaat terug naar het feest, maar krijgt haar emoties niet onder controle. Hoe gaat dit verder?

Breuk lijmen

Stefano gaat langs bij Nina in haar atelier. Hij wil zijn excuses aanbieden voor alles wat er is gebeurd tussen hun. Nina waardeert het en bied ook haar excuses aan. Het is weer goed. Hij nodigt haar uit om naar de Rozenboom te komen voor zijn eerste optreden als Motivational speaker. Maar hij nodigt ook Ludo uit en denkt dat hij kan helpen de breuk tussen hun te lijmen. Is dat ook zo?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!