Deze week in GTST: Kettingbotsing heeft grote gevolgen voor Meerdijk
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Kettingbotsing heeft grote gevolgen voor Meerdijk

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Na de grote kettingbotsing worden de bewoners van Meerdijk wakker. Niet iedereen is er even goed aan toe. De gevolgen van het ongeluk worden duidelijk en het ziekenhuis stroomt vol. Hoe gaat dit verder?

Wanneer Luuk de gewonden aan het helpen is, ziet hij in hoe kort het leven kan zijn. Hij gaat naar Linda toe en zegt dat hij van haar houd en dat hij haar nooit meer kwijt wilt. Dan vraagt Luuk Linda ten huwelijk. Zou Linda ja gaan zeggen?

Mysterieus persoon

Nola die aan het oppassen is op haar broertjes en Tom, belt met Bing en vraagt of het leuk is op de bruiloft. Bing vertelt dat ze wat later thuis komen. Even later ziet Nola de beelden van het ongeluk op tv. Op dat moment wordt er ook aangebeld. Wie zal dat zijn?

Als Nina de auto uitstapt krijgt ze een hand toegereikt van Ludo. Ze omhelzen elkaar en hebben besloten om hun ruzie bij te leggen. Wanneer Ludo en Janine thuis zijn, komt Nina met de kinderen langs. Ze zijn blij hun opa en oma weer te zien. Hoe zal dit verder gaan?

Verdwenen

Margriet, aanstichter van de kettingbotsing, lijkt van de aardbodem verdwenen. Vlak na het ongeluk heeft ze nog enkele keren Whatsapp-contact met Jonathan, maar verder ontbreekt ieder spoor van haar. Laura kan zich nog goed herinneren wat Margriet heeft gedaan. Maar wordt ze wel geloofd?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!