GTST Zomer-blog: #9 Samenvatting

GTST Zomer-blog: #9 Samenvatting

Geschreven door Sebastiaan Boers


Aanstaande maandag begint het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de afgelopen weken verschenen zeven GTST Zomer-blogs over een deel van de zomer cliffhanger.

Anton & Bianca:

De tweede GTST Zomer-blog stond in het teken van Anton & Bianca. Zij maakten een hoop mee in het afgelopen seizoen. Het dieptepunt was wel het overlijden van Bianca. Hiervan was Anton compleet door van slag.

Ook de bekentenis van Bianca over de dood van Ardil kwam hard binnen. Ook de geliefde van Ardil, Maxime, kreeg dit nieuws te horen. Zij wilde maar één ding: wraak op de familie Bouwhuis. 

Maar haat en liefde liggen blijkbaar dichtbij elkaar. In de laatste aflevering van de zomer cliffhanger zijn Anton en Maxime bij elkaar in bed beland. Hoe gaan de twee hiermee om? Houdt Maxime op met haar wraakgevoelens voor de familie Bouwhuis? Lees hier de GTST Zomer-blog terug over Anton & Bianca.

Anna, Wiet & Ardil:

De liefde tussen Anna en Wiet kent vele hoogte en dieptepunten. Vooral de komst van Ardil naar Meerdijk zorgt voor spanningen. Dat gaat zelfs zo ver dat Wiet denkt dat Anna vreemd gaat met Ardil. Als Ardil uit een raam wordt geduwd, verdenkt bijna iedereen Wiet van mogelijke betrokkenheid.

Hierop besluit Wiet te vluchten. Anna weet haar te vinden en ze willen samen op de vlucht slaan. Maar lang zonder Meerdijk kunnen beide dames niet. Ze besluiten terug te keren naar Meerdijk, waar Bianca net de hele waarheid verteld.

Maar door het plotselinge overlijden van Bianca, is Anna zichzelf niet meer. Ze kan niet omgaan met haar emoties en dit zorgt voor spanningen in haar relatie met Wiet. De twee lijken uit elkaar te groeien en de relatie komt tot een einde. Maar Wiet wordt wakker na een wilde nacht in een luchtballon, zonder Anna... Lees hier de GTST Zomer-blog terug over Anna, Wiet & Ardil.

Nina, Lucas & Vincent:

Tussen Nina en Vincent lijkt alles goed te zijn. Totdat Maxime de waarheid aan iedereen verteld. Zij is de biologische moeder van Vincent. Hierdoor zijn Nina en Vincent neef en nicht. Voor Nina is dit geen probleem, maar Vincent heeft hier wel veel moeite mee.

Om alles te vergeten wil Nina op vakantie met Vincent. Eenmaal op plek van bestemming, vraagt Nina Vincent ten huwelijk. Hij kan er niet meer tegen en verbreekt de relatie. Niet veel later valt Nina van een berg en beland in een coma. Het duurde maanden voordat Nina eindelijk weer uit haar coma ontwaakt is. Lees hier de GTST Zomer-blog over Nina, Lucas & Vincent.

Noud & Sacha:

Eindelijk leek het leven weer mooi te zijn voor Noud. Hij zag Sacha en werd meteen verliefd. Het zusje van Thijs had op dat moment al een relatie. Maar ook Sacha vond Noud leuker dan ze wilde toegeven. Ze verbrak haar relatie door te gaan voor Noud.

Maar echt genieten van de liefde konden de twee niet. Vooral Thijs gooide roet in het eten. Maar nadat Noud en Sacha weer bij elkaar kwamen, kwam Nina uit haar coma. De ex-vrouw van Noud, Nina, is altijd speciaal gebleven. Zelfs zo speciaal, dat Noud twijfelt aan zijn liefde voor Sacha.

Hij kan niet zo verder leven. Noud besloot eerlijk te zijn tegen Sacha. Zij is hier kapot van, ze was enorm verliefd en stond er nu weer alleen voor. Hierop besloot Noud om Meerdijk te verlaten. In het buitenland wilde hij weten waar hij stond in het leven. Lees hier de GTST Zomer-blog terug over Noud & Sacha.

Rikki & Thijs:

Een jonge Rikki is nog erg naïef. Door zich te richten op haar muzikale carrière, vergat ze de dingen die echt belangrijk zijn. Voor Thijs is dit een mooie gelegenheid om snel aan veel geld te komen. Hij maakt misbruik van de verlegen Rikki. Zij ziet dit niet gebeuren en ziet Thijs ineens met hele andere ogen.

Hier speelt Thijs handig op in, door te doen alsof hij gevoelens voor haar heeft. De twee krijgen een relatie en Rikki is dolgelukkig. Totdat ze inziet dat ze verkeerd bezig is. Ze wil alles omgooien en zich richten op alleen haar stem. Maar Thijs is het hier duidelijk niet mee eens.

Alles komt uit, Thijs bekend aan Rikki dat hij nooit verliefd is geweest. Rikki voelt zich letterlijk en figuurlijk misbruikt. Ook Sjors is woedend als ze hoort wat Thijs gedaan heeft. Op de avond van het feest van Vincent gaat het mis. Thijs wordt naakt wakker, midden op straat. Hoe hij daar is beland is niet bekend... Lees hier de GTST Zomer-blog terug over Rikki & Thijs.

Aysen & Sjoerd:

Een toevallige ontmoeting in Boks eindigde in een nieuwe liefde. Niemand had kunnen bedenken dat Aysen en Sjoerd een stel zouden worden. Toch vonden de twee elkaar en werden verliefd. Door de dood van Ardil kwamen de twee dichter bij elkaar.

Maar de dood van Bianca zorgt voor spanningen. Toch groeien zij opnieuw dichter naar elkaar toe. Maar dan voelt Aysen zich slap en gaat bij de dokter langs. Ze besluit een test te doen, uit de test blijkt dat Aysen zwanger is... en op dat zelfde moment wordt Sjoerd wakker naast Rikki... Lees hier de GTST Zomer-blog terug over Aysen & Sjoerd.

Linda:

Niemand minder dan Linda Dekker is terug in Meerdijk. Lang heeft ze Meerdijk niet gezien, maar nu is ze terug. Haar huwelijk met Erik is mislukt en ze zit zonder geld. Alleen komt Linda niet terug, ze heeft haar zoon, Rover bij zich.

Niet iedereen is blij om Linda weer te zien. Vooral Laura heeft er zichtbaar moeite mee om haar ex-schoondochter weer te zien. De twee hebben alles behalve een hechte band. Maar Janine is wel heel blij om haar vroegere vriendin weer te zien. Laura wil erachter komen waarom Linda nu echt terug is gekeerd. Lees hier de GTST Zomer-blog terug over Linda.

Hiermee is de negende GTST Zomer-blog een feit. Alle vragen die zijn ontstaan in de bovenstaande blogs zijn samengevoegd in één speciale blog. Volgende week zal de tiende en laatste GTST Zomer-blog verschijnen. In deze blog worden de vragen voor een groot deel beantwoord. Hoe gaat het verder met de inwoners? Worden alle vragen beantwoord, of komen er meer vragen? Lees dit en meer in de tiende GTST Zomer-blog.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.