Deze week in GTST: Stefano krijgt slecht nieuws
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Stefano krijgt slecht nieuws

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Stefano is geopereerd, omdat hij geen gevoel meer had in zijn benen. Ludo, Janine, Nina en Merel zijn erg geschrokken van het nieuws wat ze van de dokter hebben gehoord over Stefano. Ludo wil hem het slechte nieuws brengen en stuurt Janine en Merel weg. Wat zal dat slechte nieuws zijn?

Nina wil met de kinderen naar de speeltuin. Manu vraagt of James de bonuszoon van Monica ook mee mag. Nina zit er niet zo op te wachten, omdat ze dan aardig vriendelijk tegen Monica moet zijn. Manu vindt het jammer. Om het goed te maken nodigt Nina, James, Monica en haar man Gert-Jan uit voor een etentje. Maar verloopt dat wel goed?

Achtervolging

Laura maakt zich steeds meer zorgen om Henk, maar tegen Linda zegt ze dat ze zich prima voelt en geen hulp nodig heeft. Linda vertrouwt het niet helemaal en besluit haar te achtervolgen. Zal Laura het merken?

Linda en Luuk hebben het over het samenwonen. Linda weet niet of ze alles kwijt kan op de boot, omdat ze veel spullen heeft. Ook komt ze met het idee om opzoek te gaan naar een groter huis. Luuk zegt dat dat nog niet gaat, omdat hij nog bezig is met iets anders. Wel mag Linda het interieur van de boot aanpassen. Hoe gaat dit verder?

Riolering

De riolering is weer kapot gegaan in de Koning en Julian is nu opzoek naar iemand die het kan herstellen. Als blijkt dat die persoon niet meteen kan komen, probeert Julian het probleem zelf op te lossen. Maar gaat dat lukken?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!