GTST-blog: Stefano wil niet met Daan samenwerken
Bron: RTL/Jasper Suyk

GTST-blog: Stefano wil niet met Daan samenwerken

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Er verandert veel bij het Veilinghuis. Nu Stefano hier weer werkt, en het idee heeft achtergesteld worden op Daan door Ludo, probeert hij toch de baas te spelen. Hij neemt Cato van Mierlo aan als nieuwe office manager. Zij was in New York zijn oude PA. Daan wil weten of Ludo er vanaf weet.

Stefano stelt haar voor aan Larissa en hoopt dat ze gaan samenwerken. De blik van Larissa naar Daan zegt genoeg. Hij praat erover met Larissa. Ludo is boos dat Stefano Cato heeft aangenomen zonder te overleggen. Daan gaat proberen Cato een hak te zetten door vanaf haar emailaccount een mail te sturen. Stefano wil een veiling doen voor een sjeik maar daar is Ludo het niet mee eens.

Ludo geeft Daan een compliment voor zijn werk. Stefano denkt dat Larissa een email uit naam van Cato heeft verstuurd. Daan zorgt dat Larissa, die nu weg moet, haar spullen krijgt en schrijft een getuigschrift voor haar. Larissa vindt het niet erg weg te moeten, want ze wilde al wat anders gaan doen en ook van haar baby genieten.

Bing volgt Nola

Nina helpt Nola boeken kaften. Nola is teleurgesteld dat Bing van zijn ‘zakenreis’ niks voor haar heeft meegenomen. Bing is weer thuis en Nina is blij dat hij er weer is. Hij wil samen uit eten om te praten. Bij de Rozenboom praten ze over Nina’s affaire. Ze willen door maar Bing weet niet hoe. Bing is vooral boos omdat iedereen, behalve hij, van de affaire met Lars wist. Hij wil graag in gesprek blijven met Nina.

Bing heeft een helm voor Nola voor op de fiets gekocht. Julian zegt hem dat hij beter een keer met haar de route naar school kan fietsen in plaats hiervan. Nola komt boos bij Boks aangefietst met de helm op. Daar gaat ze niet mee naar school fietsen; met een helm en elleboogbeschermers. Zonder deze fietst ze naar school en merkt dat Bing haar gevolgd is.

Gevangenisstraf

Rick en Julian praten over de situatie bij Julian thuis. Hij bereidt zich voor op een arrestatie. Marwan had het goed bedoeld door zich bij de politie aan te geven. Hij bezoekt Marwan en biedt excuses aan voor zijn boze reactie. Julian wil meer uren draaien om zijn gezin goed verzorgd achter te laten als hij naar de gevangenis moet.

Als Julian thuiskomt, biedt iedereen zijn excuses aan voor het gedrag tegenover Julian. Hij is stom geweest met de diamantsmokkel maar ze zullen er voor hem zijn. Het gezin overlegt met een advocaat, die inzet op verzachtende omstandigheden.

Merel krijgt bericht te zijn aangenomen op de politieacademie en dat is reden voor een etentje bij het gezin Verduyn. Later komt de advocaat weer langs bij Julian en Saskia en vertelt dat zowel hij als Marwan een straf te wachten staat. Beide 2 jaar gevangenisstraf en Julian 50.000 euro boete en Marwan 10.000 euro.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!