Deze week in GTST: Probeert Julian indruk te maken op Elisa?
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Probeert Julian indruk te maken op Elisa?

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

 

Bing heeft zijn werkkamer omgetoverd tot een spelletjesruimte. Samen met Rik en Julian houdt hij een poolavond. Wanneer Julian er nog niet is, komt Elisa binnen en wilt ook graag meedoen. Julian stelt voor dat hij met Elisa een team is tegen Bing en Rik. Probeert Julian Elisa te versieren?

Steef krijgt volop status van zijn dispuutgenoten als hij door een auto met chauffeur wordt gebracht. Hij ontmoet de vader van zijn studiegenoot en wordt uitnodigt voor een chique diner in de Rozenboom. Hij doet zijn best om niet te laten merken dat hij zich niet op zijn gemak voelt. Hoe gaat dit verder?

Gestolen

Merel heeft het afgesloten politiedossier over de kettingbotsing gestolen en gaat zelf op onderzoek uit. Ze gaat langs bij Jonathan om verhaal te halen, maar hij neemt haar niet serieus. Merel is er achter gekomen dat Margriet uit de taxi is gestapt en terug is gelopen in de richting van de boot. Gaat Jonathan haar nu wel serieus nemen?

Manu is ziek en wilt graag met James spelen. Nina zegt dat het niet kan en dat hij moet uitzieken. Als Manu Monica heeft gebeld om te zeggen dat hij niet komt, zegt hij doei mama tegen haar. Nina schrikt. Ze gaat het gesprek aan met Manu. Hoe gaat dit verder?

Barre omstandigheden

Mats is gewond geraakt. Als Luuk hem tijdens de behandeling te veel vragen stelt, vlucht hij weg. Hij gaat naar CS om te kijken of Shanti er is. Wanneer dat niet het geval is, gaat hij weer weg. Dan ziet Rik hem lopen en achtervolgt hem. Rik schrikt als hij ziet hoe Mats leeft. Wat zal dat zijn?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!