Echtelijke post: Mijn poes is een beetje bang voor mannen!
Bron: RTL

Echtelijke post: Mijn poes is een beetje bang voor mannen!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Lieve J & J,

Met een klein beetje lengteverschil verlaten jullie de trouwzaal nadat jullie elkaar het ‘JA-woord’ hebben gegeven. Gelukkig kunnen die hakken uit en dan zijn jullie even groot. Het eerste gevoel is goed. De spanning was er snel af en de klik was er meteen.

Tijdens het diner leren jullie elkaar meteen wat beter kennen en je zegt het maar meteen heel duidelijk  ‘Mijn poes is een beetje bang voor mannen.’ Fijn te weten Jerney. Gelukkig zegt je jongste dat het je kat betreft. Het ijs breekt meer en meer en met Jan Smit luid en duidelijk aanwezig, vieren jullie je geweldige huwelijksfeest. Cupido lijkt voor de verandering een keer écht raak te hebben geschoten!

Heel vroeg in de ochtend moeten jullie na een kórte nacht van ‘praten’ op pad richting vliegveld om naar Malta te vertrekken. Jullie hebben een práchtige suite in het hotel met een glazen deur richting badkamer, maar dat is geen probleem voor jullie. De jacuzzi staat ook al klaar op het terras en die fijne aankomst wordt bezegeld met een dikke vette kus! 

Je verjaardag vier je op Malta en Jeffrey regelt een prachtige picknick op het strand voor je, nadat je in de ochtend ook al een champagneontbijt hebt gekregen. Hij heeft zélfs een cadeautje voor je gekocht en oké, de foto moet je er zelf in stoppen maar het gaat om het gebaar. 

Na het ‘jumpen in one time’ in de zee, overwin je je angst voor vissen in het water. Dat was wel even een dingetje maar gelukkig heb je Jeffrey aan je zijde die niet van die flauwe grapjes maakt door bijvoorbeeld aan je been te kriebelen onder water. Ook al zijn het wel héél veel vissen, je hebt het toch maar mooi gedaan! Jij hebt heel wat toe te voegen aan je dagboek waar je al je gedachten in opschrijft en dat zijn er heel wat, want de tranen van emotie vloeiden rijkelijk. En ook hier help jij haar perfect doorheen Jeffrey!

Jullie zijn open en eerlijk tegen elkaar. Jerney hobbelt wat teveel achter je aan tijdens het shoppen en jij zou het eigenlijk wel fijn vinden als zij óók wat initiatief zou tonen. Ook dat wordt gewoon uitgesproken. En de nachten, ja daar is wel het een en ander gebeurd. Het kost je wél wat moeite om dat voor de camera te vertellen Jerney. Echt té lief dat stukje.

Koken is niet écht op je lijf geschreven Jeffrey. Je maakt wel zelf lasagne, lees: Je trekt het bakje uit het plastic en duwt het in de oven, of misschien nog erger, in de magnetron. Nu mag je ravioli maken en al bij het kraken van het ei gaat het fout. Meer schil dan ei. De pasta zit écht overal behalve in de ravioli. Heerlijk momentje samen.

Of jullie er wat geraspte kaas bij willen vraagt de kelner, maar jij verstaat er niets van Jeffrey en knikt braaf ‘ja’. Gelukkig ben je niet de enige die het niet verstaan heeft want ook je vrouw begreep alleen het woordje ‘kaas’. Nadat het gras aan de kant is geschoven, wordt de ravioli naar binnen gewerkt. De kelner keurt de ravioli goed en Jerney wil weten ‘of olso the vorm good is’, en ja die is ook goed. Het is als ravioli te herkennen. Geslaagde date zou ik zo zeggen!

Culturele uitjes zijn jullie niet op het lijf geschreven. Jullie zijn klaar voor spektakel maar meer dan wat losse flodders die worden afgeschoten komt het niet. Goed om te weten dat jullie óók zo cultureel bezig zijn in de slaapkamer en gewoon alles van je af gooien. Ik hoop dat Jeffrey niet met z'n zwaard loopt te zwaaien.

Cultureel is niet zo jullie dingetje, dus dan maar op avontuur met een Segway! Dat gaat je goed af Jerney! Je ligt steeds op kop en blijft maar vragen aan Jeffrey of hij ook een keer voorop wil. Je weet toch wel Jerney, hardlopers zijn doodlopers en gelukkig loopt het niet zó slecht af, maar je maakt toch op onverklaarbare wijze een behoorlijke smak op het asfalt! Het valt gelukkig allemaal mee en onder de douche worden je wonden schoongespoeld door Jeffrey.

Jullie worden liefdevol onthaald op Schiphol en dan wordt het tijd om samen te gaan wonen! Jullie blijven mijn favo stel voor nu en ik hoop dat jullie zo leuk blíjven met z’n tweetjes!

Liefdevolle groet,

Sonja

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!